Twisted 2017 Hindi Movie 720p HDRip 850MB 400MB | Criminal Minds - Sezonul 08 Episodul 20 | Fifty Shades Darker (2017) Subtitle Indonesia – HC WEB-Rip 720pSinopsis : Belum Tersedia

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Fatmagül 1. évad 133. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Fatmagül 1. évad 133. rész

Fatmagül 1. évad 133. rész / Fatmagül'ün Suçu Ne? s01e133 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé onlinecollege1251.info-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Fatmagül 1. évad 133. rész film információk

Tartalom

Az elbűvölő Fatmagül egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdogan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében.

Részletek

Fatmagül-1-évad-133-rész
Fatmagül'ün Suçu Ne?

Sorozat

Törökország
2010  |  Premier: 2010.09.16.
Dráma


Szereplők: Beren Saat, Engin Akyürek, Firat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner, Deniz Türkali, Seda Güven, Esra Dermancioglu, Engin Öztürk